Bridgetur

Bridgetur er et reisebyrå som spesialiserer seg på reiser hvor Bridge står i fokus. Vi arrangerer spennende turer for bridgeklubber, bridgespillere og andre som ønsker å ha mulighet til å spille bridge i kombinasjon med en reise.

Fra 2015 har Bridgetur og Norsk Bridgeforbund innledet et samarbeid. 

Gjennom samarbeidet ønsker Bridetur å kunne levere bedre produkter og bedre betingelser for medlemmer av NBF. NBF vil også motta en del av overskuddet til Bridgetur for reiser gjennomført av deres medlemmer og medlemsklubber. Så ved å reise med Bridgetur har du også en unik mulighet til å gi noe tilbake til det norske bridgemiljøet.
 
Bridgetur er norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på bridge og ønsker å etablere seg som det naturlige valget for nordmenn med en interesse for dette fantastiske spillet.
 
Vi organiserer både korte og lengre turer til utlandet og i Norge og skreddersyr vår reiser etter deres ønsker og behov. Ta kontakt i dag så setter vi sammen deres neste bridgetur. Vi strever alltid etter å levere høyest mulig kvalitet og lover å gjøre alt hva vi kan for at din neste bridgetur blir en minneverdig opplevelse.